Monday, November 12, 2018

EXLUSIVE





Syrian whistleblower talade om de verkliga avsikter de flyktingar som kommer till Tyskland och uppgav att deras mål är att ockupera Europa och förstöra kristendomen
"I själva verket, de flesta av dessa flyktingar kom till Europa enligt planen, särskilt i Tyskland, och inte för att deras liv hotades, inte för att de fördrevs, förföljda, förtryckta eller på grund av ras eller sekteristisk diskriminering (...) De kom hit eftersom det finns många andra skäl ", berättade Paul Whistleblower tyska tidningen Tichyseinblick.de.

När han frågade vad detta betyder svarar han:

"Den första anledningen är uppenbarligen religiös. Den andra anledningen är finansiell. De kom till Tyskland med absolut säkerhet att deras Gud, deras enda Gud (Allah), krävde dem.

Deras Gud, Muslim Gud, eftersom de tror att Guds religion är islam och att alla andra anhängare av andra religioner och icke-troende förtjänar att dödas. "

"Från en religiös synvinkel är allt möjligt. Religion tillåter en man att gifta sig med upp till fyra kvinnor och ha många barn. Det är inte heller en hemlighet att de flesta flyktingar är sunnimuslimer "- tillägger han.

"De har gjort en enkel beräkning, är övertygad om att situationen i två till tre decennier helt förändrats, och efter det kommer de står."

Enligt Paulus handlar det bara om dominans och förstörelse av kristendomen:

"De är övertygade om att de har ett mandat att sprida sin religion islam i Europa och öppna en bred dörr, som är knappast nödvändigt, eftersom dörren redan är öppen.

Och högst upp i deras prioritet är det, på någon punkt i Vatikanen, islamens flagga över kupolen av St. Peter, och sätta ut allt som liknar kristendomen eller kristendomen. "



Han säger att mycket av invandrarkrisen är "organiserad":

"En av anledningarna var den demografiska situationen i Tyskland, och det var ett incitament för människor att skicka till Tyskland.

Det är nästan systematiskt organiserad, eftersom det var väl känt och politiskt upprepade gånger Tyskland behöver invandrare eftersom de flesta europeiska samhällen åldrande och födelsen av barn har också avtagit.

Flyktingar vet var de lämnade. Därför vill de utmana Tyskland och Europa. Moderata muslimer höjer knappt sina röster mot konservativa muslimer - av rädsla. "

Paul är i Tyskland i ungefär tre år. Den har nyligen nyligen fått status som en erkänd flykting i en period av ett år, med subsidiärt skydd. Paul är en psykolog och arbetade som informationsexpert för stadsregeringen i Syrien, skriver Voiceofeurope.

"Tyvärr kan jag inte se så optimistisk ut i framtiden", säger han. "Jag har levt för mycket, jag känner folk från min region och jag träffar dem här. Den största utmaningen skulle vara om Tyskland stärkte sina lagar och konstitutionen, säger den unga syriska.

Källa: NoviSvjetskiPoredak.com

No comments:

Post a Comment