Friday, September 21, 2018

DU ÄR ALLA TEORIEN AV SIGNET: "Migreraren" erkände varför han körde till Europa!






















I en intervju erkände en man från Syrien att inte fly från ISIS-kriget eller förföljelsen
Syriska "flyktingar" som intervjuades av arabiska tv-kanalen medger att hans främsta mål är inte att fly från krig eller ISIS, men att "islami" Europa och konvertera alla europeiska medborgare till islam.
"Mitt främsta mål av Syrien är att föra människor att acceptera Islam", sade en man från Syrien sätta ett finger i luften som ett tecken på vikt.
Individen säger att han är redo att "sälja" sitt land och till och med sina egna föräldrar att komma in "paradis" européer konvertera till islam som i sin tur sedan "islami andra nationer."
"Jag svär Allah att jag just har kommit hit för det här målet ... Jag har märkt att de är nyfiken och villiga att möta islam genom oss", tillägger han.
Som Robert Spencer förklarar, rymmer begreppet utvandring genom Hijrah eller Jihad i Koranen som ett sätt att sprida islam till nya territorier.
"Den som emigrerar för Allahs skull kommer att hitta många platser och överflöd på jorden", står det i Koranen (4: 100). "Och den som lämnar sitt hem som emigrant för Allahs och hans budbärares skull och sedan hans död, har belöningen redan blivit verklighet hos Allah. Och Allah kommer att förlåta och vara medkännande. "
Högsta Sheikh Muhammad Ayed höll ett tal vid Al-Aqsa-moskén i Jerusalem där han hävdade att muslimer borde använda migranters kris för att "föröka" med europeiska medborgare och "vinna deras land".
"Europa har blivit gammalt och blygsamt och behöver mänsklig förstärkning," sa Ayed. "De är inte motiverade att sympatisera med Levanten, deras folk och deras flyktingar", sa Ayed och tillade: "Vi kommer snart att skaka fötterna, Allahs vilja."
"I hela Europa är alla hjärtan stolta över hat mot muslimer. De vill att vi ska vara döda, men de har förlorat fruktbarheten så att de letar efter fruktbarhet i vår midja, "tillade han.


EKSKLUZIV.NET

Tolka: PRESS MAGAZIN 

















No comments:

Post a Comment