Tuesday, February 4, 2020

DESIGN TRACT I SCANDINAVIA!

Analytiker: Fergim Demiri












Att skydda sig mot global extremism, men också från länderna i Asien och Afrika, och särskilt den arabiska halvön, förbjöd inte Skandinavien, och särskilt inte kungariket Sverige.
De globala rörelserna som ägde rum i världen och mot Europa återhämtade hundratusentals extremister och mördare, kannibalister och traditionister från århundraden tidigare, hinduister och våldtäktare med framstående kulturer, som var så snabbt etablerade som i Danmark, så i Sverige särskilt.
Analyser av institut som den i Berlin, den i Oslo och den vid University of Kenbric, återspeglar megalomaniska faror som hotar en normal men ändå överbelastad värld med klimatproblem, med en överhängande terroristexplosion med mänskliga konsekvenser. att inte ha någon klandring för politiken för en exorcistkapitalism som tenderar att skapa en robotslaveri av människor, och de driver det till onormalt och destruktivt förstörelse av mänskligheten och djurlivet.
Folkens förskjutningar har hänt tidigare, men inte i denna dimension, inte med dominerande mål och principer, detta är en modern ockupation, inget åttonde krig, inga stridsvagnar och inga kulor. Detta är en invasion av storleken på den demografiska klanen som världen snart kommer att äta.
Vad händer med mänskligheten?
Han förlorar självkontrollens roll och som om han bärs av en kraftfull vind av självförstörelse.
Sverige, nu med allvarliga säkerhetsproblem. Staten har ingen kontroll över stadsdelar, stadsdelar, gator och utrymmen, polisen är maktlös att fortsätta med brottsgrupper, och detta expanderar nästan över hela Skandinavien.
du kan föreställa dig, i en stad långt norr om Sverige, i Boda och Kiruna, även där det aldrig har varit våld, finns det nu dödsfall och skadade. Skräck för ett land som har förvandlat Blonde till ett svart land, och med östlig kulturell dominans, växer nya människor, deras traditionella klädsel, sociala kultur domineras, kläder och allt som inte hör till ett land som Skandinavien, och Europa i allmänhet.
Vilken väg går Skandinavien?
Skandinavien, särskilt Danmark och Sverige, förlorade sin etymologiska renhet, förvandlades till en soporavfallsgård från Asien och Afrika och förväntas äntligen snart byta blondismens krona till östkalifatet, som har med sig tydliga mål i Skandinavien och Europa.

No comments:

Post a Comment