Friday, February 5, 2021

IDÉ FÖR NATIONELL STAT

                                                                     Nobel Manastirli

Albaner, som ett oönskat folk i Europa, har väntat länge på att etablera sig där de hör hemma, nära civiliserade nationer.

Albaner har byggt Europa i många årtusenden, och de senaste decennierna har de byggt det genom att arbeta som arbetskraft och genom att vara artiga och värdiga, respektera lagarna i de länder där de arbetar och bor, men dessa länder och deras folk, albaner titta på dem med ett förvrängt öga och stiga nyligen som ett kriminellt folk.

De vet mycket väl vilka brottslingarna på Balkan är, som stal Sveriges statsbank, som knivhögg utrikesminister Anna Lin och många andra kriminologiska omväxlingar tillsammans med ryska brottslingar, och det är albanernas fel som om de hade planterat bomber., har begått terroristhandlingar och förstört Europa.

Europa som en union förstörs av sig själv sedan Storbritannien drog sig ur unionen, eftersom britterna såg att det inte finns någon rättvisa där eller internationella dokument, var och en arbetar för sig själv, Frankrike tar bort från sig, Tyskland också Även skandinaviska länder, Benelux-länderna etc.

Albanerna väntar och deras ilska minskar, kanske är de offer för unionskommissionärerna som har mål som Goebbels, konferenser som Paris, London och Berlin, St. Stephen, och bara lägger till albanernas lidande och skuld, utnyttja dem politiskt och ekonomiskt.


LÖSNING


2012, mitt i Göteborg, berättade en svensk mig att efter att ha föryngrat tillsammans med en jude, är ni albaner ett kriminellt folk, så plötsligt, oväntat.

Han tackade den judiska äldste som svarade att albanerna har gjort Europa till en kontinent sedan urminnes tider och att de fortfarande är flitiga arbetare på denna kontinent, du är försiktig med ryssarna och de som fördes från Sahara och djungeln. Svenskan, desperat efter det hebreiska ingripandet, stod upp och lämnade euforiskt platsen där vi bodde i parken.

Är det inte dags för albanerna att skjuta på murarna som de har uppfört, att hitta några allierade att vara, som Israel och Turkiet, låta Pasha ge hamnen till de turkar vi älskar, och inte ta itu med de mest ruttna Europa som dag för dag rivs sönder och sönderdelas av den unitarism det hade när det var och Storbritannien.

oss, vi har aldrig haft en allierad i Europa vet hur vattnet du dricker. De har gjort oss till ett berg av skador och idag gör de oss i alla aspekter. Därför skulle det vara bra så snart som möjligt att riva ner murarna och bli en helhet där det kommer att finnas fri rörlighet, fri handel, fri tanke, infrastrukturutveckling och fördelar att be oss att spara med oss ​​och inte oss. den ruttna att vara en del av unionen. Föreningen kommer snart att brinna i elden som kommer att tändas av dem som förde dem till sitt land och tänker att de kommer att ta landet från dem.

Det fulaste och farligaste folkmordet kommer att äga rum i Europa. Det har redan börjat, men de är fortfarande inte medvetna om det.

Albanien förtjänar att vara som det borde vara, med ärliga allierade och värdig vänskap, och inte med katastrofens damm som förbereds för dem av nykomlingarna.


NOBEL@

No comments:

Post a Comment