Sunday, December 18, 2016

Svenska migrationsförvaltningen som skadad

Invandringen i Sverige, passerade med en maximal byråkratisk, som reflekterar dåligt på vissa invandrare som söker sin tillflykt till landet Sverige som räknas mest demokratiska i Europa och världen.
Det tecken att en Föra några administratorve och hela personalen på departementet för del av personalen är skadad, och be jurnalisten Sveriges tusentals respekterade kollegor som du avslöjar sådana fall.
Administration av ministeriet för migration i Sverige, inte alla, men en del som är beslutsfattandet, är korrupt övermåttan, och under valet av personer som bör prioriteras om uppehållstillstånd, blir de skadade av nykomlingarna i Mellanöstern och Afrika som i Sverige vinstockar med stor summa pengar, på bekostnad av människor intellektuella, journalist och politiker motstånd från den Europeiska kontinenten som inte ingår i Europeiska unionen, men i sina egna stater, finns det fascism, totalitarism, och brott, som följer dessa eftersom om avslöja sanningen om brott och fascism i Europa smack i hjärtat av tack.
Jag tillhör den europeiska kontinenten, och en ingen rätt att stoppa mig bo i någon punkt i Europa, i strid med de fördelar som beviljats till asiatiska och afrikanska länder. I mitt kontinent, ingen kraft som kan stoppa när som helst för sig själv och för att leva, eftersom globaliseringen inte är process beredda att separat önskan människor som arbetar i de länder i Europa Migrations .
Men inte bara de institutioner inre Sverige, de européer, eftersom Sverige har undertecknat konventionen och de lagar européerna, kort för skydd av friheter och mänskliga rättigheter, och kravet på din väljer status så snart som de som kommer med politisk bagage, förföljelse som journalist, politiker, militär och hög intellektuell professor.

Opinijonista: Demiri, Fergim - jurnalisten pa Ny Heter Agency INA i Makedonia

No comments:

Post a Comment